Seglarskola 2, Nordisk skutträff


Häng med på Seglarskola 2 i samband med Nordisk Skutträff

Har du tidigare erfarenhet av skutsegling med Westkust eller någon annan skuta? Är du minst 13 år och vill lära dig mer?  Under seglarskolans 9 dagar kommer våra duktiga instruktörer att lära dig allt du behöver veta om segling! Vi seglar och tillämpar vaktgång, där ena halvan av besättningen vilar och den andra sköter seglingen. DU kommer att få lära dig att segla Westkust med fulla segel, där toppsegel används.
I år kommer seglarskola 2 gå i samband med Nordisk Skutträff. Detta gör att det är en segling för dig som har lite sjövana och vill tävla mot andra skutor. Kom och hjälp
Westkust att bli vinnande skuta.
Den här seglingen är för dig som vill lära dig mer om skutsegling, jobba i lag med framförallt ha superkul!
Påmönstring: 28 Juni på Edshultshall, Orust (norr om Göteborg)
Avmönstring: 6 Juli på Edshultshall, Orust (norr om Göteborg)
Pris inkl mat: 4800kr. Varav 300kr är en anmälningsavgift som betalas i samband med anmälan.
(Seglingen utförs ej under 12 passagerare)
Åldersgräns: 13år. För att delta i denna seglarskola krävs att du deltagit i nybörjarseglarskola (5 dagar) ombord på T/S Westkust eller annan likvärdig erfarenhet.
Frågor angående bokning/betalning:  Anna Berntsson, 0733-28 17 62


Anmälningsinfo

Utöver Bokningsavgiftern på 300 kr måste alla deltagare  vara medlemmar i Orusts skolfartygsförening. Är du inte medlem betalas detta i samband med betalningen för seglingen(medlemsavgift ungdom 100kr).

Fyll i forumläret nedan för att anmäla dig till seglarskolan.

uppgifterna du anger kommer enbart lagras i vårat medlemsregister och behandlas av föreningen och stiftelsen eftersom alla som seglar måste vara medlemmar. Uppgifterna kommer inte lämnas ut till tredjepart.
På grund av Covid 19 så kommer den här seglingen att ställas in.