Seglarkurs , seglarskolor och dagsturer


Seglarskola 1 Seglarskola 2 Vuxensegling Dagsturer

 

Välkommen ombord!

Westkust storsegle

Segel mot blå himmael

Skolfartyget Westkust erbjuder seglarkurs, seglarskolor och dagsturer för alla åldrar och önskemål längs Bohusläns kust. Oavsett om du vill ha en äventyrssegling med mycket action, en lugn räkkryssning eller att dina barn ska ha det bästa sommarlovet någonsin har vi något för dig. Inga förkunskaper krävs – bara kom ombord och njut!

 

 

 

Seglarskola

ungsommar beslår segel

seglarskola 1 med westkust

Utbildningssegling för  ungdomar 12-15 år. Under fem dagar seglar vi längs den bohuslänska kusten och om vindarna är med oss kanske ligger vi någon natt i en norsk eller dansk hamn. På dagarna seglar vi dit vädret tillåter oss, lär oss grunderna i skutsegling och hjälps åt med de olika sysslorna ombord. På kvällarna förtöjer vi i en hamn och ägnar resten av dagen åt lek och skoj. Vill du ha en rolig sommarlovsaktivitet och lära känna nya vänner från hela Sverige? Då är detta seglingen för dig!

För mer info om datum och pris på seglarskola 1 klicka på Här

 

 

Seglarskola 2(fortsättning för dig som selgat skuta förut)

Skutträff

westkust deltar i en Skutträff

Utbildningssegling för ungdomar över 15 år.

För mer info om datum och pris på seglarskola 2 klicka på Här

 

Vuxensegling

Förseglel på segleskutan westkust

Westkust försegel under en seglats

Är du över 18 år och vill lära dig segla, samtidigt som du deltar i en seglingstävling med andra skutor? Då är detta seglingen för dig!. Under dagarna seglar vi, har lite seglarkurs och på kvällarna ligger vi stilla i små hamn. Inga förkunskaper behövs.

Till sidan med anmälan och datum till vuxensegling

Dagsturer

Medlemsturer som utgår från Edshultshall. Under dagen går vi längs kusten och lägger kanske till på något trevligt ställe för att äta lunch och köpa glass.

Till sidan med anmälan och datum till dagsturer